به گزارش گروه حوزه ودانشگاه "مهر"، اعضاي شوراي مركزي اين تشكل با اكثريت نسبي آراي مستقيم و مخفي اعضاي كنگره براي مدت يك سال انتخاب مي شوند.
شوراي مركزي مسئوليت اساسي رهبري و مديريت جامعه اسلامي را به عهده دارد و در مصوبات خود در قبال كنگره، مجمع نمايندگان و هيات عالي نظارت مسئول مي باشد. تعداد اعضاي شوراي مركزي اين تشكل 9 نفر بوده و يك سوم اعضاء در هر دوره از خواهران انتخاب مي شوند.
تهيه، بررسي و تصويب كليه طرح ها و برنامه ها در جهت تحقق اهداف و اداره امور اجرايي جامعه، نظارت كامل بر فعاليت هاي اجرايي و تصويب آيين نامه هاي مربوطه، انتخاب دبير كل و قائم مقام دبير كل و مسئولين واحدهاي اجرايي از ميان اعضاي شورا، اتخاذ و اعلام مواضع سياسي - اجتماعي و بررسي و تصميم گيري نسبت به تاسيس يا تعطيلي شاخه هاي جامعه از مهمترين وظايف شوراي مركزي اين تشكل است.
اعضاي كنگره، سالانه دو نفر از مجموع 5 نفر اعضاي هيات عالي نظارت را انتخاب خواهند كرد.
هيات عالي نظارت اين تشكل به منظور نظارت بر فعاليت كلي و جلوگيري از هر گونه انحراف از آرمان هاي اسلامي و انقلابي و همچنين رعايت مفاد اساسنامه و مرامنامه جامعه و برطرف نمودن مسائل مورد اختلاف، تشكيل شد.
هيات عالي نظارت متشكل از دو نفر از اعضاي مجمع نمايندگان به انتخاب مجمع نمايندگان، دو نفر از اعضاء واجد شرايط به انتخاب كنگره و يك نفر به انتخاب هيات موسس است.
نظارت بر برگزاري كنگره ها و تاييد صلاحيت داوطلبان در شوراي مركزي، تفسير مواد اساسنامه و مرامنامه، نظارت عاليه و مستمر بر روند كلي جامعه و رسيدگي به تخلفات اعضاي شوراي مركزي و يا ساير اركان جامعه و ... از مهمترين وظايف آن است.
در اين دوره از انتخابات حدود 50 نفر از اعضاء جهت كانديداتوري شوراي مركزي و هيات عالي نظارت ثبت نام كرده اند كه هفته آينده كار بررسي صلاحيت كانديداها آغاز خواهد شد.
نظر شما